O članstvu u UKITS-u

Napisao/la Antonija Čelan on .

Članom UKITS-a postaje se ispunjavanjem pristupnice te uplatom članarine. Redovitim članom Udruge može postati osoba, sukladno Zakonu, koja je završila studij kemijskog inženjerstva, kemijske tehnologije, prehrambene tehnologije, kemije ili srodnih studija, te studij neke druge struke, a čija je djelatnost vezana uz temeljno djelovanje Udruge.

Učlanjenjem u UKITS, kao područnog društva, postaje se i član Hrvatskog društva kemijskih inženjera i tehnologa (HDKI-a). Time članovi stječu pravo na pretplatu na časopis 'Kemija u industriji' po povlaštenoj cijeni od 80,00 kn i na časopis 'Chemical and Biochemical Engineering Quarterly' po povlaštenoj cijeni od 120,00 kn, sudjelovanje na skupovima u organizaciji HDKI-a uz sniženu kotizaciju, besplatno prisustvovanje predavanjima te pravo popusta od 20 % pri kupnji knjiga u izdanju HDKI-a.

Učlaniti se možete popunjavanjem pristupnice. Ispunjenu pristupnicu je potrebno poslati na adresu e-pošte: ukits@ktf-split.hr.


O iznosu članarine odlučuje Izvršni odbor UKITS-a. Članarina u UKITS-u  iznosi 10,00 eura pri čemu su nezaposleni i studenti oslobođeni plaćanja članarine, dok ista za umirovljenike iznosi 5 eura. Članarina se može uplatiti osobno kod blagajnice udruge (izv. prof. dr. sc. Marije Ćosić), mobilnim, odnosno internet bankarstvom skreniranjem barkoda za plaćanje:
2D BARKODili plaćanjem preko uplatnice:
Uplatnica cl UKITS 23