Zavod za prehrambenu tehnologiju i biotehnologiju

Izv. prof. dr. sc. Zvonimir Marijanović mail C-604 021-329-425
 
Djelatnici
Titula Ime i Prezime e-mail br. sobe Telefon
Prof. dr. sc. Tea Bilušić    mail A-501 021-329-466
Izv. prof. dr. sc. Ivana Generalić Mekinić mail A-502 021-329-458
Izv. prof. dr. sc. Danijela Skroza mail  A-502 021-329-458
Izv. prof. dr. sc. Zvonimir Marijanović  mail  C-604 021-329-425
Doc. dr. sc. Mladenka Šarolić mail C-604 021-329-425
Doc. dr. sc. Sanja Radman  mail C-404 021-329-457
Mag.ing.chem. Petra Brzović mail E-508 021-329-
 
Vanjski suradnici
Titula Ime i Prezime e-mail br. sobe Telefon
Prof. dr. sc. Vida Šimat   SOSM  
Izv. prof. dr. sc. Mario Bjeliš   SOSM  
Izv.prof.dr.sc. Josip Gugić   SOSM  
Dr. sc. Martina Čagalj   SSOZI  
         
 
Predmeti na Zavodu
Naziv kolegija Oznaka studija Šifra predmeta ECTS
Hrana i prehrana PPT KTK108 4.0
Mikrobiologija hrane PPT KTK202 5.0
Uvod u prehrambene tehnologije PPT KTK204 3.0
Sirovine u prehrambenoj industriji PPT KTK205 4.0
Procesi u prehrambenoj industriji PPT KTK210 7.0
Kemija hrane PPT KTK301 8.0
Higijena i sanitacija PPT KTK303 5.0
Tehnologija prerade maslina PPT/DPT (izborni predmet) KTK304 6.0
Tehnologija proizvoda od grožđa PPT/DPT (izborni predmet)  KTK305 6.0

Tehnologija obrade voća i povrća PPT/DPT (izborni predmet) KTK306 6.0
Tehnologija prerade proizvoda ribarstva PPT/DPT (izborni predmet) KTK307 6.0
Tehnologija mlijeka i mliječnih proizvoda PPT/DPT (izborni predmet) KTK308 6.0
Tehnologija prerade ljekovitog i začinskog bilja PPT/DPT (izborni predmet) KTK309 6.0
Razvoj prehrambenog proizvoda PPT (izborni predmet) KTK314 4.0
Sigurnost hrane DPT KTM102 5.0
Tehnologija vina DPT KTM103 6.0
Mediteranska prehrana DPT KTM105 4.0
Med i drugi pčelinji proizvodi DPT KTM108 4.0
Nove tehnike konzerviranja hrane DPT KTM109 5.0
Fermentirani mliječni proizvodi i sirarstvo DPT KTM110 7.0
Tehnologija alkoholnih pića DPT (izborni kolegij) KTM204 6.0
Tehnologija mesa i mesnih prerađevina DPT (izborni kolegij) KTM205 6.0
Tehnologija žitarica DPT (izborni kolegij) KTM206 6.0
Funkcionalna hrana i nutraceutici DPT (izborni kolegij) KTM210 4.0
Novi proizvodi do voća i povrća DPT (izborni kolegij) KTM212 4.0
Prerada citrusa DPT (izborni kolegij) KTM214 4.0
Senzorske analize hrane DPT KTM216 4.0
Ekološka proizvodnja hrane DPT (izborni kolegij) KTM220 4.0
Kvaliteta i sigurnost proizvoda ribarstva DPT (izborni kolegij) KTM218 4.0
Biotehnologija algi DPT (izborni kolegij) KTM208 4.0
PPT: Preddiplomski studij Prehrambena tehnologija
DPT: Diplomski studij Prehrambena tehnologija