Naziv kolegija |
Oznaka studija |
Šifra predmeta |
ECTS |
Hrana i prehrana |
PPT |
KTK108 |
4.0 |
Mikrobiologija hrane |
PPT |
KTK202 |
5.0 |
Uvod u prehrambene tehnologije |
PPT |
KTK204 |
3.0 |
Sirovine u prehrambenoj industriji |
PPT |
KTK205 |
4.0 |
Procesi u prehrambenoj industriji |
PPT |
KTK210 |
7.0 |
Kemija hrane |
PPT |
KTK301 |
8.0 |
Higijena i sanitacija |
PPT |
KTK303 |
5.0 |
Tehnologija prerade maslina |
PPT/DPT (izborni predmet) |
KTK304 |
6.0 |
Tehnologija proizvoda od grožđa |
PPT/DPT (izborni predmet) |
KTK305 |
6.0
|
Tehnologija obrade voća i povrća |
PPT/DPT (izborni predmet) |
KTK306 |
6.0 |
Tehnologija prerade proizvoda ribarstva |
PPT/DPT (izborni predmet) |
KTK307 |
6.0 |
Tehnologija mlijeka i mliječnih proizvoda |
PPT/DPT (izborni predmet) |
KTK308 |
6.0 |
Tehnologija prerade ljekovitog i začinskog bilja |
PPT/DPT (izborni predmet) |
KTK309 |
6.0 |
Razvoj prehrambenog proizvoda |
PPT (izborni predmet) |
KTK314 |
4.0 |
Sigurnost hrane |
DPT |
KTM102 |
5.0 |
Tehnologija vina |
DPT |
KTM103 |
6.0 |
Mediteranska prehrana |
DPT |
KTM105 |
4.0 |
Med i drugi pčelinji proizvodi |
DPT |
KTM108 |
4.0 |
Nove tehnike konzerviranja hrane |
DPT |
KTM109 |
5.0 |
Fermentirani mliječni proizvodi i sirarstvo |
DPT |
KTM110 |
7.0 |
Tehnologija alkoholnih pića |
DPT (izborni kolegij) |
KTM204 |
6.0 |
Tehnologija mesa i mesnih prerađevina |
DPT (izborni kolegij) |
KTM205 |
6.0 |
Tehnologija žitarica |
DPT (izborni kolegij) |
KTM206 |
6.0 |
Funkcionalna hrana i nutraceutici |
DPT (izborni kolegij) |
KTM210 |
4.0 |
Novi proizvodi do voća i povrća |
DPT (izborni kolegij) |
KTM212 |
4.0 |
Prerada citrusa |
DPT (izborni kolegij) |
KTM214 |
4.0 |
Senzorske analize hrane |
DPT |
KTM216 |
4.0 |
Ekološka proizvodnja hrane |
DPT (izborni kolegij) |
KTM220 |
4.0 |
Kvaliteta i sigurnost proizvoda ribarstva |
DPT (izborni kolegij) |
KTM218 |
4.0 |
Biotehnologija algi |
DPT (izborni kolegij) |
KTM208 |
4.0 |
PPT: Preddiplomski studij Prehrambena tehnologija DPT: Diplomski studij Prehrambena tehnologija |