Kemija u industriji

Poštovane kolegice i kolege,

S velikim zadovoljstvom pozivamo Vas da prisustvujete predavanju u organizaciji Udruge bivših studenata i prijatelja Kemijsko-tehnološkog fakulteta u Splitu pod nazivom

„Kemija u industriji“

 

koje će održati Katja Cvitanović, dipl. ing. kemijske tehnologije, rukovoditeljica grupe postrojenja u INA d.d., Rafineriji nafte Rijeka.

Nakon završenog fakultetskog obrazovanja slijedi zapošljavanje i pravi dodir sa stvarnošću. Unatoč  uvjerenju da sa završenim fakultetom znamo sve, zapošljavanjem slijedi „otriježnjenje“ te se nastavlja intenzivno učenje i stjecanje novih primijenjenih znanja, za čime potreba nikada ne prestaje. Za rješavanje nekih od problema s kojima se susrećemo nakon zapošljavanja većina nas je dobro pripremljena fakultetskim obrazovanjem, ali bude i problema s kojima se susrećemo po prvi put. Iako sebe najčešće zamišljamo u bijeloj kuti u laboratoriju izgleda da i plavo radno odijelo i proizvodno postrojenje imaju puno prednosti koje će biti prezentirane u ovom predavanju.  Predavanjem će se, između ostalog, ukazati na neke od mogućnosti koje nudi hrvatska naftna kompanija INA d.d., koja bi kao poslodavac trebala biti privlačna svakom završenom magistru inženjeru kemijskog inženjerstva zbog dinamičnosti posla, novih izazova i mogućnosti osobnog i profesionalnog napredovanja.

Predavanje će se održati 28. studenog (četvrtak) 2019. godine s početkom u 18.00 sati u amfiteatru tri fakulteta 3F-A0-2, Ruđera Boškovića 35.

                                                                       

Predsjednica AMACTFS-a:

                                                                                                     doc. dr. sc. Maša Buljac