Unisport Open

Poštovani,
Splitski sveučilišni sportski savez sukladno planu i programu rada, organizira Unisport Open koji će se održati 29. i 30.09.2020. na košarkaškom terenu kraj studentskog doma Bruno Bušić, Spinutska 37 te na Kampusu, Cvite Fiskovića 3, 21 000 Split.
Više informacija o natjecanjima, propozicijama i prijavama možete potražiti na linku:
Za sve ostale informacije možete se javiti na sljedeći broj  mobitela:
Antonio Župan 095 1997940  e-mail: unisportsplit@gmail.com

Kratka studija o poteškoćama studiranja tijekom razdoblja karantene

Novonastale prilike uzrokovane COVID-om 19 uvelike su izmijenile procese i iskustvo učenja i poučavanja studenata i nastavnika širom svijeta te bitno utjecale na način rada visokih učilišta.
Agencija za znanost i visoko obrazovanje željela bi steći uvid u teškoće na koje su studenti nailazili tijekom studiranja u izvanrednim okolnostima poput globalne pandemije i socijalne izolacije.
Agencija, u okviru svojeg fokusa na kontinuirani razvoj kvalitete visokog obrazovanja, redovito pruža podršku visokim učilištima u svim segmentima njihova rada, a u ovim nepredvidivim okolnostima želi poseban naglasak staviti na jačanje podrške studentima.
U tom cilju priprema i kratku studiju o poteškoćama studiranja tijekom razdoblja karantene te potrebama studenata za podrškom od strane visokih učilišta.
Za bolje razumijevanje dubine i širine utjecaja pandemije na studentsko iskustvo kao i doživljaja studiranja u okolnostima karantene u odnosu na redovne okolnosti, izuzetno će nam biti vrijedne i korisne informacije prikupljene izravno od studenata.
Stoga Vas ljubazno molimo da izdvojite 10-ak minuta za popunjavanje online upitnika do petka, 17. srpnja 2020. na poveznici https://www.azvo.hr/hr/?option=com_chronoforms5&chronoform=covid19-studenti

Najljepše zahvaljujemo!

Agencija za znanost i visoko obrazovanje
Agency for Science and Higher Education

GROWWW – POČETAK TVOJE KARIJERE!

DA, ŽELIM POSTATI GROWWWOVAC!

Svima nam je poznato da je 11 atomski broj natrija u periodnom sustavu elemenata. Znamo i da je 11 igrača u nogometnoj momčadi. Možda ste čuli i da će do kraja stoljeća na svijetu biti 11 milijardi ljudi! Ali jeste li znali da pripravnički program INA Grupe Growww postoji već 11 godina?

Ako imaš vještine brzog čitanja, ovaj oglas možeš pročitati za 11 sekundi. Vrijeme…sad!

Zbog epidemije koronavirusa sredinom ožujka morali smo obustaviti postupak prijava za program Growww, no budući da je epidemiološka situacija sad bolja, ponovno smo ga pokrenuli te do 17. srpnja primamo prijave. Ovo je odlična prilika da se pripremiš za budućnost! Znači – tražimo Growww pripravnike! I to one koji se ne vole dosađivati i predugo čekati na svoju priliku u karijeri, ali i one koji su savjesni, žele učiti i ne odustaju nakon prve prepreke!

AIESEC Split

aisec copyAIESEC Split, lokalni odbor najveće studentske organizacije u svijetu, prima nove članove! Pozivamo sve studentice i studente da nam se pridruže i učine prvi korak prema stjecanju novih iskustava, razvijanju svojih potencijala i poboljšavanju sebe i zajednice. 
AIESEC je najveća međunarodna studentska organizacija s ciljem pomaganja mladima da otkriju i razviju svoj potencijal. AIESEC ima organizacijsku strukturu kao prava tvrtka te je podijeljen na funkcije poput marketinga, financija, talent management i slično. AIESEC vodi program međunarodne razmjene pomoću kojeg pruža iskustvo stručne ili volonterske prakse u inozemstvu, no organizira i projekte poput jezičnih radionica i projekt s ciljem promocije turizma u Dalmaciji. Radom na takvim projektima se usavršavaju mnoge vještine, a najviše rada u timu i project managementa.
Kroz članstvo se nude brojne dodatne prilike, kao što su sudjelovanje u organizaciji različitih konferencija, stjecanje novih poznanstava te putovanja diljem Hrvatske i svijeta. Sudjelovanje u AIESEC-u pomaže studentima da stečeno znanje primijene u praksi te da dodatno usavrše svoje vještine.

Prijave traju do 30.06.2020., a prijaviti se možete ovdje: https://bit.ly/ukljuci-se . Za više informacija možete se javiti na e-mail adresu vedran.horvat@aiesec.net.