Natječaj za doktorande na Kemijskom institutu

Napisao/la Marika Grubišić on .

Objavljen je natječaj za zapošljavanje 25 novih doktoranada u okviru programa Scientists4future Slovenija.
Program se odvija na Kemijskome institutu u Ljubljani, a doktorski studij na Sveučilištu u Ljubljani.

Tekst natječaja i uvjete možete pronaći na sljedećem linku:
https://www.ki.si/scientists4future/ 

Rok za prijavu je ponedjeljak, 15.05.2023.

Natječaj za dodjelu Rektorove nagrade 2023

Napisao/la Marika Grubišić on .

Raspisuje se natječaj za dodjelu Rektorove nagrade studentu pojedincu, skupini studenata, studentskom zboru, studentskoj udruzi ili drugoj studentskoj organizaciji Sveučilišta u Splitu u akademskoj godini 2022./2023., a za postignuća u akademskoj godini 2021./2022. (uključujući i bivše studente sukladno članku 1. stavku 2. Pravilnika).

Tekst natječaja s pripadajućim obrascima nalazi se u prilogu ove obavijesti.
Pravilnik o Rektorovoj nagradi studentima Sveučilišta u Splitu
Natječaj za Rektorovu nagradu 2023
RNI 2023
RNPP 2023
RNZUR 2023

Natječaj za dodjelu 7 stipendija za sudjelovanje na ovogodišnjem Europskom Forumu Alpbach

Napisao/la Antonia Plazonić Parađina on .

Udruga Klub Alpbach Hrvatska raspisuje natječaj za dodjelu 7 stipendija za sudjelovanje na ovogodišnjem Europskom Forumu Alpbach koji se održava od 20.8. do 2.9. u Alpbachu u austrijskoj pokrajini Tirol. Vrijednost jedne stipendije iznosi 2.500 EUR i pokriva:

1) Sudjelovanje na Europskom Forum Alpbach2) Džeparac u visini 260 EUR (20 EUR/dan)*3) Smještaj s doručkom4) Lokalni javni prijevoz u Austriji5) Posjete lokalnim turističkim atrakcijama u Austriji

Natječaj je otvoren do 5.6. u 23:59 sati, prijave preko linka: https://www.surveymonkey.com/r/EFA2022KAH.
Prijaviti se mogu svi studenti i mladi profesionalci s boravištem u RH u dobi do 30 godina bez obzira na akademsku disciplinu.

Natječaj za stipendije Europskog Foruma Alpbach

Napisao/la Antonia Plazonić Parađina on .

Europski Forum Alpbach održava se od 20. kolovoza do 2. rujna u Alpbachu u Austriji, a EFA Fondacija ove godine dodjeljuje 450 stipendija mladim ljudima iz cijelog svijeta. Natječaj za stipendije traje do srijede, 13. travnja, a prijaviti se mogu svi mladi u dobi od 18 do 30 godina, bez obzira na akademsku disciplinu, a potiču se prijave kandidata koji su društveno angažirani i razmišljaju o društvu na holistički način.
Stipendija pokriva troškove sudjelovanja, smještaja, lokalnog prijevoza (autobus, žičara), posjeta lokalnim turističkim atrakcijama i dnevni džeparac u iznosu od 20 eura.

Raspis Natječaja za financiranje studentskih projekata iz sredstava ostvarenih od upisnina

Napisao/la Antonia Plazonić Parađina on .

Glavno povjerenstvo sukladno članku 4. stavku 9. Pravilnika o raspodjeli sredstava ostvarenih od upisnina studenata Sveučilišta u Splitu i o financiranju studentskih projekata (u daljnjem tekstu Pravilnik), na svojoj 4. sjednici održanoj 8. veljače 2022. godine, donosi Odluku o raspisivanju Natječaja za financiranje studentskih projekata iz sredstava ostvarenih od upisnina.
Natječaj je otvoren od 09.02.2022. godine do 11.03.2023. godine u 23:59 sati.
Ukupan iznos sredstava namijenjenih za financiranje studentskih projekata iz sredstava ostvarenih od upisnina iznosi 702.356,09 HRK
Pravo prijave na natječaj imaju studentske udruge registrirane pri Sveučilištu u Splitu, te grupe studenata i studenti pojedinci koji studiraju na Sveučilištu u Splitu, a koji zadovoljavaju uvjete definirane Pravilnikom.