Novosti (UKITS)

5. međunarodni simpozij o upravljanju okolišem (5th International Symposium on Environmental Management, SEM2019)

Poštovani,

zadovoljstvo nam je obavijestiti vas da Fakultet kemijskog inženjerstva i tehnologije Sveučilišta u Zagrebu u suradnji s Kemijsko-tehnološkim fakultetom Sveučilišta u Splitu, Veleučilištem u Karlovcu, Faculty of Chemistry and Chemical Technology, University of Ljubljana (SLO) i Institute of Analytical and Physical Chemistry for the Environment and Materials (FRA), organizira 5. međunarodni simpoziji o upravljanju okolišem (5th International Symposium on Environmental Management, SEM2019). Simpozij će se održati od 11. do 13. prosinca 2019. godine u Zagrebu, na Fakultetu kemijskog inženjerstva i tehnologije, a u povodu 100. obljetnice ove znanstveno-obrazovne ustanove.

Očekujemo kako će peto izdanje simpozija okupiti oko 300 sudionika iz Hrvatske i inozemstva, koji dolaze sa sveučilišta, iz industrijskih poduzeća i poslovnih subjekata, vladinih i nevladinih te drugih organizacija, a koji će dati svoj doprinos događanju kroz prezentacije, predavanja i postere te interaktivnu komunikaciju unutar okruglog stola „Mulj iz uređaja za pročišćavanje otpadnih voda - prilike i izazovi“.

Glavne teme skupa su: kružno gospodarstvo, upravljanje okolišem, zelene tehnologije, klimatske promjene, održiva/obnovljiva energija, onečišćenje i kontrola zraka, upravljanje morem i priobaljem, upravljanje i obrada voda, upravljanje otpadom te procjena rizika i upravljanje.

Više informacija o simpoziju dostupno je na www.sem-eco.com.hr te 1. obavijesti u privitku.

 


www.sem-eco.com.hr    SEM2019_1st_announcement.pdf