Fizika I-teorija-uvid

Za one koji su se prijavili, uvid je sutra, 15.1.20121. u 13 sati, a održat će se na sastanku u MSTeams  grupi Fizika I  predavanja. MLL

I. kolokvij iz BTE_2 obavijest

Obavještavaju se studenti II. god. preddiplomskog studija Kemijske tehnologije da se obavijest o održavanju prvog kolokvija iz predmeta Bilanca tvari i energije nalazi u aplikaciji MSTeamsa te na internim mrežnim stranicama Zavoda za kemijsko inženjerstvo. Na istoj stranici postavljeni su materijal iz teorijskog i računskog dijela gradiva koji se odnosi na Bilancu energije. 
Izv. prof. dr. sc. M. Ćosić

Obavijest-Fizika I

Obavijest je u MSTEAMS grupi Fizika I u mapi Rezultati- kolokviji i ispiti. MLL

Vježbe iz Automatskog reguliranja procesa i Mjerenja i automatskog vođenja procesa

Obavještavaju se studenti 1. godine Diplomskog studija kemijske tehnologije da će se vježbe iz Automatskog reguliranja procesa, odnosno vježbe iz Mjerenja i automatskog vođenja procesa održati 14. i 15. siječnja 2021. prema rasporedu oglašenom na internim stranicama Zavoda za kemijsko inženjerstvo.

Završni kolokvij iz laboratorijskih vježbi Prijenos tvari i energije

Obavještavaju se studenti da su upute i raspored studenata po predavaonicama za završni kolokvij  iz laboratorijskih vježbi Prijenosa tvari i energije, koji će se održati 08.01.2021. (petak) u 9 sati, date u aplikaciji Microsoft Teamsa.
Lp
S.Mileta