OBAVIJEST I UPUTE STUDENTIMA ZA PROVOĐENJE STUDENTSKOG VREDNOVANJA NASTAVNOG RADA

Napisao/la kvaliteta on .

OBAVIJEST I UPUTE STUDENTIMA ZA PROVOĐENJE STUDENTSKOG VREDNOVANJA NASTAVNOG RADA NA KEMIJSKO-TEHNOLOŠKOM FAKULTETU U SPLITU

Poštovani studenti,

provođenje studentskog vrednovanja nastavnog rada u ljetnom semestru akad. god 2023./24. u tiskanom obliku provodit će se od 14. svibnja 2024. do 7. lipnja 2024.

Studentske ankete važan su element cjelovitog sustava za osiguravanje kvalitete. Ispunjavanjem anketnog upitnika možete izraziti svoje zadovoljstvo kvalitetom nastave i nastavnika svakog predmeta. Vaši odgovori mogu ukazati na nedostatke i teškoće u nastavi te utjecati na poboljšavanje njene kvalitete.

Cilj svih anketa je uočavanje problema i pronalaženje načina za njihovo otklanjanje. Izravni cilj nije stvaranje "sukobljenih“ strana, niti je primarni cilj kažnjavanje pojedinaca, jer takav pristup ne doprinosi napretku, nego je dobivanje značajnih informacija koje će pomoći da se mjerama za poboljšanje osiguraju kvalitetni ishodi učenja i kvalitetan rad i život studenata.

Sve ankete su anonimne, prema odlukama Senata Sveučilišta u Splitu obvezne su za sastavnice, a za studente su dobrovoljne.

U slučaju bilo kakvog problema pri provođenju ankete molim vas da me obavijestite u pisanom obliku na adresu: mugrin@ktf-split.hr

Prema izvještaju koji Centar za unaprjeđenje kvalitete Sveučilišta u Splitu dostavlja Senatu za sve sastavnice, na žalost naš fakultet još uvijek ima izlaznost na anketu nižu od prosjeka Sveučilišta u Splitu. Stoga vas u ime Odbora za unaprjeđenje kvalitete molim da ukažete studentima koliko su studentske ankete važan element cjelovitog sustava za osiguravanje kvalitete. Također vam se zahvaljujem na uloženom trudu i izdvojenom vremenu za provedbu ovo postupka vrednovanja.

Srdačan pozdrav,

U ime Odbora za unaprjeđenje kvalitete

Izv. prof. dr. sc. Marin Ugrina
Predsjednik Odbora za unaprjeđenje kvalitete Kemijsko-tehnološkog fakulteta u Splitu