Obavijesti studentske Referade

NATJEČAJ za upis studenata u I. godinu sveučilišnih diplomskih i stručnih diplomskih studija u akademsku godinu 2024./2025.

Napisao/la Anđela Jurić on .


                                                                           unist logo kruzni copy copy copy copy copy
   

Sveučilište u Splitu raspisuje NATJEČAJ za upis studenata u I. godinu sveučilišnih diplomskih i stručnih diplomskih studija u akademsku godinu 2024./2025.

Tekst Natječaja i Odluke Senata nalaze se u prilogu obavijesti.

NATJECAJ_ZA_UPIS_-_DIPLOMSKI_STUDIJI_u_ak_god_2024_2025

Odluka_tekst_Natjecaja_diplomski_2024_2025.pdf
Odluka_Plan_upisa_studenata_diplomski_2024_2025
Odluka o dobitnicima Rektorove nagrade u akademskoj godini 2023./2024.

Napisao/la Anđela Jurić on .

unist logo kruzni copy copy

Temeljem odredbi Pravilnika o Rektorovoj nagradi, Odluke o raspisivanju Natječaja te prijedloga Povjerenstva za dodjelu Rektorove nagrade, rektor Sveučilišta u Splitu prof. dr. sc. Dragan Ljutić donio je Odluku o dobitnicima Rektorove nagrade  u akademskoj godini 2023./2024., a za postignuća u akademskoj godini 2022./2023.   


Mole se dobitnici Rektorovih nagrada da do 10. lipnja 2024. dostave IBAN broj računa u Ured za nastavu, Ruđera Boškovića 31- 5. kat ili da se jave na tel: 021/558-213, e-mail silvija.rancic@unist.hr.

Svečana dodjela Rektorovih nagrada će se održati u četvrtak, 13. lipnja u 12 sati u velikom amfiteatru Medicinskog fakulteta, Šoltanska 2. Također, molimo potvrdu dolaska Silviji Rančić na mail: silvija.rancic@unist.hr do ponedjeljka, 10. lipnja.

Rektorova_nagrada_Odluka_2024

Obavijest o radnom vremenu Studentske službe

Napisao/la Anđela Jurić on .

Poštovani studenti, 

u petak, 24. svibnja 2024. godine, zbog obveza oko organizacije promocije Studentska služba neće raditi sa strankama.

Svečana promocija

Napisao/la Anđela Jurić on .


thumbnail image
Poštovani promoventi, 
Čast nam je pozvati vas na svečanu promociju koja će se održati u petak, 24. svibnja 2024. godine u 13:00 sati, na trgu ispred Zgrade tri fakulteta. 
Na svečanosti će biti dodijeljene diplome studentima stručnog prijediplomskog studija Zaštita i oporaba materijala, sveučilišnih prijediplomskih studija Kemija, Kemijska tehnologija i Prehrambena tehnologija te sveučilišnih diplomskih studija Kemija, Kemijska tehnologija i Prehrambena tehnologija. Promovirat će se studenti koji su završili studij zaključno do 01. travnja 2024. godine. 
Mole se promoventi da dođu 45 minuta prije početka promocije. 
Promocije su svečan i poseban čin za studente, ali i za obitelji i prijatelje te se veselimo zajedničkom svečanom obilježavanju završetka vašeg studija! 
                                                                                                
                                                                                              DEKAN
                                                                                                prof. dr. sc. Matko Erceg, v.r.
                                                                                                                  

                                                                                             

GROWWW – POČETAK TVOJE KARIJERE! - INA, d.d.

Napisao/la Anđela Jurić on .

U potrazi za mladim talentima, INA je i ove godine raspisala natječaj Growww za zapošljavanje 20 novih pripravnika. U osam zemalja MOL Grupe, čija je članica i INA, kroz pripravnički program Growww bit će zaposleni novi Growwweri koji će imati priliku doprinijeti rješenjima sutrašnjice za unapređenje mobilnosti, energije i održivosti regije.

Ovaj prestižni jednogodišnji program osmišljen za upoznavanje mladih talenata s energetskom industrijom otvoren je za pojedince s do godinu dana radnog iskustva s područja ekonomije, logistike, elektrotehnike, računarstva, strojarstva, naftnog rudarstva, kemijskog i geološkog inženjerstva i tehnologije. Sudionici programa Growww postat će dio dinamičnog međunarodnog tima s mentorima koji su iskusni stručnjaci iz svojih područja.  

"INA je u svojih 60 godina postojanja uvijek otvarala priliku mladima, a tako je i danas. U proteklih 15 godina to činimo kroz Growww program, pri čemu je u INA Grupi zaposleno više od 700 pripravnika koji su obogatili našu organizaciju novim pogledima i ostvarili značajan profesionalni napredak. Ovaj intenzivni program pruža jedinstvenu priliku mladim diplomantima da se pridruže našem međunarodnom timu i aktivno doprinesu oblikovanju budućnosti energetske industrije. Budući Growwweri mogu se uključiti u stvarne projekte, surađujući s nama u pronalaženju rješenja za izazove sutrašnjice. Uz fokus na profesionalnom razvoju i mogućnostima za međunarodnu karijeru, INA talentima osigurava konkurentne plaće i raznolike beneficije", istaknuo je Tome Barić, direktor Ljudskih resursa. 

Za više informacija i prijavu na otvorena radna mjesta zainteresirani mladi talenti trebaju posjetiti web stranicu ina.hr/growww. Prijave se primaju do 30. travnja 2024. 

GROWWW – POČETAK TVOJE KARIJERE! - INA, d.d.